Visar 1 - 25 av 40

FörnamnEfternamnPå vilket område var du funktionär?Före rallydagenUnder rallydagenEfter rallydagenGenerelltFöre rallydagenUnder rallydagenEfter rallydagenGenerelltSkulle du ställa upp som funktionär även nästa år?Övriga synpunkter?
NiklasDegermanPO4Jag är mycket nöjd med informationen som jag fick av Håkan via mail.Jag hade turen att få jobba med min familj som jobbade i entren även förra året, vi var på plats 3 timmar för och det var perfekt enligt mig.Tyckte att redovisningen av kassa och kvarvarade biljetter flöt på bra i klubbstugan, vi hade gjort klart allt hemma innan.Måste bara äga ett stort tack till alla ni som varit ansvariga, jag tror inte folk förstår hur mycket tid ni lagt ned i era förberedelserna.
Själv var man helt slut efter en dag, men så kul det var och så mycket trevliga personer man fick träffa.
Grymt bra jobbat Patrik, Håkan, Niklas B mm.
Kanske att man ska sitter ner i respektive grupp och diskuterar hur man ska jobba och vilka förberedelser som ska göras.
Så att det är helt klart på rallydagen, samt att man ger information om en tid och vilka som ska samlas om hjälpas åt att städa dagen efter.
Kan bara uttala mig om entren och där skulle jag tycka att vi skulle haft lite mer staket för att slussa personerna rätt, mycket bättre information om att det är kontanter som gäller. Det hade inte varit helt fel om man hade en plogad plats där man kunde ha bordet och hänvisa personser som ska köpa sin biljett på plats dit, så slipper man ha en en massa personer på vägen som väntar. Bästa vore ju om vi kunde använda swish så länge mobilnätet tillåter den.
Vi var fem personer och där tycker jag kanske att man skulle ha varit någon person till under den första tiden ca 1,5-2 timmar förre första start som hade kunnat dela ut soppåsarna mm.
Skicka ut något ungdomslag som kunde städa sträckan.JaOm mina arbetstider stämmer, hade lite otur detta år med att jag jobbade 17-02 rallyveckan och kunde inte hjälpa till fullt ut.
SimonJonssonPO4I det stora hela tycket jag att det funkade bra.Kolla så att parkeringen uppfyller kraven som behövs.
Storlek, infarter mm.
Pga. Av att det var så mycket folk och bilar i år så behövs en bättre planering hur parkeringen ska fyllas .
Det fanns en I år , men alla var inte insatta i den.
Det ska alla som jobbar på parkeringen veta redan före.
Man går igenom det ordentligt på nån av mötena dagarna före.
Sen ska den planen följas av alla.
Parkeringen måste vara större nästa år.
Bättre infarter och utfarter.
Publik ska inte gå till och från parkeringen i samma infart som bilarna.
Ja
MattiasVängboPO2Info och samarbetet med byggnationer av skyltar m.m.Planeringen av dagens arbeteDen gemensamma jobbet med att plocka undan efter RallytEn mycket bra dag.Analys från tidigare år vad som förbättras till nästa.Kaffe termosar saknadesJa
KentDahlgrenPO4Inget att tillägga.Alla hjälptes åt. Vi löste uppgiften bra.Alla hjälptes åt. Vilket resulterade i en snabb avstädning.På PO4 måste vi se över parkerings-logistiken.
Försöka skapa bättre genomströmning av inkommande och avgående publik-bilar. En ännu smidigare in och utfart.
Ja
AlbinStrömbergBUSSBra att ha ett kort möte före rallyskogen.
Bra att åka ut dagen före så att allt fanns på plats när man kom dit. Lättare att kissa något av bara farten på så tidigt på morgonen annars.
Jättenöjd med jobbet, enda som hade kunnat vara lite bättre är väl ett swishnummer till kiosk och entré men annars flöt allting på bra.
En ny grill är nog också på sin plats…
Jättebra lagjobb, skönt att göra bort en stor del av årets lagjobb (försäljning osv) på bara en dag.

Bra service av ansvarig som kom ut med grillbestick väldigt snabbt när vi insett att det saknats.
JaJättenöjd överlag!
RichardJonssonPO2Arbetskvällen/-kvällarna vilket medför att dygnet före rallydagen blir lite mer chili.Samarbetet i gruppen, mellan alla stationer är kanon! Väldigt uppskattat med generösa parkeringsplatser.Bra att man kan åka och lämna allt material och kioskvaror direkt efter avslutad dag så man slipper dra hem sånt och återlämna senare.En kanonrolig och trevlig dag med glada besökare, glada funktionärer och helt underbart rally! Tycker vi bokar en repris på allt detta till nästa år!Utöka platserna för Tabard media redan från början. Där räckte inte 6st platser långt innan det började bli tjafs.
Kanske kolla om möjligheten att ordna några husbilsplatser så dom slipper stå längst vägen och skapa kaos.
Ordna med fler radios så vi kan kommunicera lättare med varandra.
Tycker det flöt på bra i det stora. Det var lite tjafs om platser till Tabard media annars skötte sig besökarna bra och lyssnade på vad man sa. (Förrutom viss säkerhetspersonal som trodde sig vara lite bättre än vi andra....)Inget att anmärka på härBör man inte kunna ordna så att dom som vill försöka använda swish får göra det? Trots dålig mottagning tycker jag man märkte och hörde många besökare som valde att ordna fika på transportsträckor mellan rejsen då det inte finns swish. Jag tror vi kan öka försäljningen och upplevelsen för besökarna ännu mer med denna möjlighet.JaEn magisk dag som man redan nu längtar till att få genomföra nästa år! Och all respons man får för Sävarsträckan från både besökare, deltagare och media gör en stolt att jobba på denna sträcka. Keep up the good work!
ThommyMuntherPO4Allt fungerade braAllt flöt på bra förutom att vi hadde för lite parkeringarAllt var braBraGöra fler parkeringarBraBraMycket braJa
TommyMörlingPO4Bra planering och möten inför rallyt.
Bra att montera upp tält och ställa iordning kvällen innan.
Fungerade väldigt bra med arbetet tillsammans, bra samarbete, mycket god anda och bra kommunikation.Snabb och bra återkopplingSe till att inte E4 stängs av på morgonen (kommunikation med Trafikverket?) och ha gärna en plan B hur man kan ta sig till sträckan utan att köra E4. Växelkassan var helt otillräcklig, någon med vana vid handel borde ordna med kassan. Bra om det gått att betala med Swish som alternativ. Bättre info om betalningssätt.Ja
IdaBerglundPO4Jag tyckte att vi var mer förberedda i år och att vi började lite tidigare med att fixa grejernaJag tycker att vi fick till de bra när vi delade upp oss så alla hade olika uppgifter när de kom folk. Några kollade biljetter å någon annan delade ut påsar å en tog hand om de som ville köpa biljetter.Gick snabbt och smidigt när vi plockade ihop allt.Jag tycker att de har fungerat bra även fast de blev lite rörigt när vi behövde hjälpa till med parkeringenVet inteOm de inte går att ta swish att man då på något sätt förtydligar att de bara är cash only så att de är mer förberedda på det. För nu var de väldigt många som inte hade med sig några kontanter för att de trodde man kunde ta Swish.Vet inteJag tycker att det har fungerat generellt bra, de blir lite rörigt när de kommer stora klungor med folk på en och samma gång men jag tycker att vi ändå fick till det.Ja
MikaelThellbroPO4Förberedelserna med tillverka skyltar, dela in oss i områden mmDet mesta räckte i kiosken och vi hann göra iordning allt eftersom vi var ute i god tid trots lite krångel med matleveranseb.Gick smidigt att plocka ihop och få med allt och alla därifrån.Bra support vid beslut som behövde tas under dagen.Inget speciellt. Beställa mindre kaffe och mer korv.Funkadd fintInventera samtidigt som vi plockar ihop eller just innan.JaRiktigt trevligt arrangemanfg och riktigt trevlig publik som var förståendd trots kontant betalning.
HåkanOlofson LarssonPO4All grundplanering som gjorts med start ingod tid, kan starta om 1 månad till en ev nästa gång. Då kanske vi blir klar med sådant som inte blir klartAtt vi hade koll på vad som skulle göras
Att vi tog emot alla på bästa möjliga sätt, att alla skulle känna sig välkomna
Att vi fyllde park snabbt och effektivt trots allt. Att entren funkade trots de enorma massorna som kom nästan alla på en gång. Att det kom minst 1700 bekräftade specifika individer förutom oss och säkerhets funktionärer. Troligen över 2000 pers på vår sträcka
Snabb återkoppling på utfört uppdrag till funktionärerna både innan de gick hem och i mail när jag kom hem
Ansvariga har fått kredd för sitt fina jobb
Att vi hade samsyn och bra samverkan med säkerhet
Slutförde allt samma kväll, redo att lämna när sweepern drog förbi
Allt blev klart samma kväll, ganska snabbt, förutom en sista kik på hela området som inte kan göras samma kväll. Det gjordes snabbt på söndag fm
Ansvariga för kiosk o entre redovisade söndag själva. Inte mitt uppdrag kan jag tycka, ju förre kockar…..
Skapa skön stämning, bra flyt, viktigt att ha med de som förstår vad som behövs och att de har klart för sig i tid vad som är uppdragetSnabbare respons på sådant vi vill ha löst av RS
Ha sådant klart mkt tidigare
Vi pratade om hur stor park vi skulle ha, av ngn anledning så blev den inte så stor som vi sa i sept. Vet ej var det brast men det var inte min uppgift att boka skottning av varken park el kioskplacering, men det skulle nog ha hamnat på min lott så kanske det hade funkat som jag önskat.
Packa spår ännu tidigare i skogen, men vem betalar all bränsle jag lagt ut på det och kommer behöva lägga ut för att det ska bli bra?
Som sagt större park, men också dedikerat för husbilar och ett maxantal, skotersläp ja kanske det kan funka men också en dedikerat plats. Personal ute em och ända till sena kvällen dagen före, helst med husbil så man kan ha koll och ändå vara på …
Ännu bättre kommunikation inför med säkerhet så vi pratar samma språk. Nu vlev det på personbasos men löst. 30 min före blev helt plötsligt 50 min för att ngn ville det….
Kanske Fler spår ut från vägen så man kan gå längre på vägen och ändå flytta sig i tid då säkerhet säger nu
Men framförallt bevakade sådana öppningar
Klart från RS hur varorna ska lev mkt tidigare.
Mera bestämt från vårt håll mot RS för att få klart saker
Skandal att det höll på att skita sig med lev av varor på lördag morgon.
RS kan inte dirigera om publik som ska till PO3 till PO 4, då blir det kaos. Speciellt när det redan verkade vara kaos på E4
RS hade kunnat sälja 100% mer i kiosk om de tar swish
Entre personalen sålde dagsbiljetter för 50000, varav 20000 var mot swish…. Snacka om att få griniga presumtiva besökare om det inte gjorts på det sättet
Vi måste antingen skapa en gata för publik att gå från park ut mot vägen och byta in mot utfart, samt då det trycker på sista timman ha öppet både in och ut, till olika fack
Samt styra upp park annorlunda och då gjorde vi ändå ett mkt bättre jobb än i fjol men vi hade 550 bilar och 15 husbilar, 5 långa skotersläp och har man då personal som inte kan jobba som man sagt att vi ska göra och ej heller göra det ensam då blir det inte lättare att göra det snabbt o perfekt. Trots detta blev det galet bra men inte kul att säga nej, det är fullt
Är vårt jobb ända från Sävar så måste vi ha en person i vid pålbölebron som klickar ( räknar bilar)
Sista 90 min innan första start behöver det vara minst 10 pers kanske 12 som är ute och parkerar bilarna rätt så vi får plats med alla. Folk kan inte parkera rätt själva, många ska dessutom vända bilen trots att de ska köra ut i samma riktning som de kom . Varje endaste bil måste vi styra in rätt, så det inte blir andra lösningar. Rätt vinkel tillräckligt nära snövall osv.Stora bilar åt det hållet osv
Jättebra att jag hade fixat klickare så ci kunde ha en aning om hur många vi faktiskt hade på plats, men det var bara vi som hade det.
Dela upp bättre vid entren så alla som inte hade biljett togs mer åt sidan så det löstes smidigare. Sista timman innan behövs det fler än 5 i entrén på detta PO. Samma med kiosk grilla bara burgare för att klara hålla grillen igång på 2 sidor även om det behövs fyllas på kol på ena sidan. Keep it simple, kanske några fler mellan timmen innan första start och 2 timmar efter. I övrigt behövs inte så många.
Big bag sopor på park också
Vem ska styra upp vilka mediabilar som får komma in och inte? Andra lösa som ska jobbamed wifit, eller 5h eller kör en Red bull bil. Big bag på park, baja maja vid parkeringen, spray och måla upp på snön på park och vid entren
Vi gjorde bort allt direkt, jag var ute söndag själv med skoter och körde igenom och plockade burkar och glas från eldar. Det blev 2 påsar med skräp från alla eldar att plocka in , många eldar blev det och med tanke på 1700 bes dag 6-700 på kvällspasset så var det ok , Det hade varit fantastiskt om det hade varit helt rent trots soppåsar.Bättre skyltning vid avfarter, mer tydligt, fler skyltar också. Vi hade en sjuukt drag av folk men de flesta kom mellan 90 min innan första och efter första start. Direkt därefter åkte bilar vidare. Kiosken var en besvikelse med tanke på besöksantalet, swishen hade löst det.
Entren sålde dagsbiljetter för 50000 varav 20000 var mot swish för att folk kom och trodde man kunde betala med kort wtc för att man kunde det på ex red barn och tydligen testade man även på 2 andra sträckor.
En jätteilsken besökare som inte kunde acceptera kontant
Vi kan förbättra både park och entren nu när vi vet hur många som kommer och när de kommer
NejJo det är fantastiskt kul att genomföra ngt som blir så himla bra, dessutom en WRC tävling. Jätteroligt att få lösa problem och se till att det kommer så mpnga glada människor och är jätteglada men de har knge en aning om vad vi faktiskt har gjort för dem. Men jag liksom övriga har lagt ner massor av timmar. Bara sista veckan har jag söndag till söndag har jag lagt 24 timmar på detta, Patrik ganska säkert det dubbla
Jag har kört bil till mitt område minst 15 ggr iaf ( 6 ggr sista veckan, samt haft skoter med mig och packat spår vid iaf 6 tillfällen, det kostar mig minst 1000 bara i bränsle, vilket jag gärna tar emot från RS.
Om vi inte får ett bättre deal så ska vi nog omvärdera detta uppdrag. vi borde ha minst lika mkt som första året med tanke på att år 2 går bättre
Och helst såklart mer ändå eftersom det just är år 2 . Nu får vi 35000 mindre, inte ok faktiskt. Speciellt med tanke på att vi inte bara löser det åt RS vi gör det sjukt bra dessutom med tanke på förutsättningarna.
Dessutom går det 2 dagar till att bara slappa i soffan för att vara normal igen.
Jag säger som min son som bara jobbade gratis 10 timmar i fjol, på en dag då han kunde tjänat pengar ist, nä jag ställer inte upp på gratisjobb, jag köper ett pass ist och behöver inte ta ledigt. Win win
Kalla falta, vi fr det för att föreningen ska tjäna lite pengar till verksamheten men jag betalar samma summa som de som inte gör ngt alls, men de kanske inte har lika kul en dag per år och får inte en lika ful mössa (som inte sitter bra ens på mitt stora huvud) eller så är det den som är dumstruten jag bär

Så jag är tveksam, jag tycker det är skitkul men …….är det värt det?
AnnikaBerglundPO4Jag var inte med innan rallyt, men allt verkar ha flutit på.Allt gick bra för oss.
Tillräckligt med växelpengar, magasin och festivalpass och dagspass.
Vi var lämpligt många, fem st fram till lunch sen fyra.
Skönt med priser som gjorde att vi slapp använda 50-lappar.
Folk var nöjda med skoterspåret att gå på. De var också nöjda över att kiosk och wc var så pass nära oss.
Smidigt att lämna tillbaka och redovisa pengar.Generellt tycker jag att det var väldigt lyckat.Fixa skyltar som säger ”cash only” (om det fortfarande är det som gäller) och sätta upp redan i början av Johannisforsvägen.Vi skulle kunna fördela oss bättre för att få ett smidigare flöde. Gäller alltså de som jobbar i entrén i PO4. Vi fick tidvis lite problem med att många stod och köade för att få swisha.JaSuperroligt evenemang!
JessicaErikssonPO4Många som hjälpte tillDet flöt på bra i kiosken under dagenIngen koll på detMer växel i kioskenJa
MagdalenaSöderstedtPO4Bra med information till funktionärer söndagen innan, det behövs framför allt till de som inte varit med tidigare. Information via mail fungerade bra. Onsdagens arbete hade jag inte möjlighet att vara med på. Iordningställande av kioskplats på fredagkväll fungerade bra.Bra samarbete mellan funktionärer. Jobbade lösningsorienterat. Egen swish-lösning i brist på annat.
Publikområdesansvarig för PO4, Håkan, visade stort engagemang och gick alltid att nå för råd och dåd både före, under och efter rallyt. Stor eloge till honom!
Kassor kontrollräknades och lämnades in, fungerade bra.Trevlig tillställning under lång dag i skogen. Träffade glada människor överlag. Många gav beröm till vårt arrangemang.Lite synd att tidpunkt för iordningställande av kiosk låg då det fanns behållning att nyttja biljett på red barn arena, men vet samtidigt inte när annars det skulle gjorts.
Vi hade behövt fler lampor vid iordningställandet i mörkret.
Mathämtningen blev strulig. Svårt att parera det som eventuellt saknades då man insåg det först där och då på morgonen. Varmvatten till snackpots var en sådan sak. Vi kunde lösa det då vi tagit med tillräckligt många termosar. Termosar bör alla kiosker ha, svårt att parera med kaffet annars.
Växelkassan saknade valörer, redan från start kunde vi inte växla på jämna 10:or. Uppstyrd swish-lösning hade ökat försäljningen rejält, upplevde inga uppkopplingsproblem med swish på kioskplats PO4 i år (betydligt mer problem ifjol, då på annan plats), men vid mobilsamtal var det lite knackigt. Korven tog slut efter typ en timme (helt annan upplevelse mot ifjol). Toaskötsel samt toapapperstillgång, hur är tanken där?
Ja
jennywikPO3deltog ejbra uppdelning på bemanning, bra samverkan mellan oss som stod där. Tydliga instruktionerSäkerställa att all utrustning finns att tillgåmåste finnas möjlighet till alternativa betalningsmetoder, se över sortimentet som ska säljas och att det finns. utifrån ett miljö/hållbarhetsperspektiv borde det finnas möjlighet att lämna pant separat. Det ser inte bra ut att ge ut soppåsar som är biologiskt nedbrytbara för att sedan fylla dessa med exempelvis pantpassen är för långa för många, kan det vara möjligt att dela pass vore det önskvärt. De personer som står funktionär och ska säkerställa att publiken håller sig på rätt sida bör vara något äldre för att kunna hantera de personer som inmundigat alkohol i hög grad.Ja
RogerEdqvistPO2Mycket vältrampade spår!Det mesta, gott samarbete!Hände ingenting…Genomgång arbetsuppgifter önskas även om det inte är direkt komplicerat.
Direktiv om vem som gör vad var.
Bilder/kartor uppsatt på området med spår och platser med distanser angivna.
P-skylt med avstånd angivet ex p 1km, p 500m osv.
Skoterparkering på sjön.
Trångt med gående från parkeringen på samma smala väg som folk kommer körandes på till p-platsen
Erfarenhetsåterföring direkt skulle vara än mer effektivtMycket mer korv önskas, tog slut direkt!
Bättre växelkassa, tog slut fort
Swish som alternativ! Sävar ik:s? Med scanning uppsatt.förlorades en del försäljning pga brist på båda…
NejBorde finnas ett kanske-alternativ på sista frågan…
HåkanStrandbergPO3Bra informationTrevligt gäng att jobba med.Inte mycket.Fler parkerings volontärer, samt bättre kommunikationsmöjligheter mellan vi som var på parkeringssträckan. Någon form av fordon för att snabbare kunna bistå vid alla dessa avåkningar med privatbilar. Samt skyltar på vänster sida vägen mot publikplatsen. Tex hur långt det är till entrén. Samt att fortsätta med den upplogade parkeringsplatsen, den är bra till husbilar och större fordon, vilket underlättar för passage mellan entré och E4.Ja
AnnaAlbertssonPO2Bra info både på det som var klart och vilka frågetecken som återstod.Förutom kioskleveransen som var försenad. Bra från de förutsättningar som fanns men Swish hade varit braInte inblandad men verkar ha gått smidigtStruligt framförallt med varuleverans och sen/ändrad info från coopInget förutom att få klarare besked från CoopOrdna med Swish.Ingen aningFörutom Coop och oklarheter kring vägavstängning funkade allt braJa
AlfLindnerPO2Arbetskvällen föreBra med personalIngen åsiktBra genomfört hela tiden.Om det finns möjligheter så borde man ha två arbetslag. Det blir en lång dag.Nej
PeterAnundssonPO3Information. Bra med möjlighet att delta online.Fick till ett bra flöde på publik, löste det som dök upp. Behövs samma antal folk så vi kan hålla i hela dagen. Uppskattat med dricka och burgare å kaffe till de som jobbadeAtt det mesta på området var bortplockat och bortstädat på områdetHelt ok.Information-gärna att den som ansvarar för ex entre, tar kontakt/info till sin grupp innan. Grova drag Telefonlista innan. Mer som en första handskakning innan det är dags. Se över om ex media och handikapp kan få bättre platser ur ett helhetsperspektiv, så inte ex trafikflödet påverkas i onödan. Meddela personal som är på plats vad som gäller för deras fordon, så det inte ska bli ett diskussionsämne den dagen.
Om inte toasitutionen kommer upp, lyfta den. Lämpligt med 2 toaletter, kanske kille/tjej toa.
Karta över området med publikplatser. Bra med uppsamling för att göra upp dagen. Skulle vara kul om det gick få ut rallyradio i skogen/musik skapa lite puls och dra folk närmare kiosk.Gärna återkoppling - typ antal besökare, intryck och vikten för föreningen att det blev som det blev.Tycker dagen fungerade bra, alltid svårt att veta vad som väntar runt hörnet, men även i år var det rätt mjuka hörn.
Trafikflödet - svårt att styra och få den biten att fungera riktigt bra. Går bättre innan första sträckan, blir mer rörigt till andra, när vi har trafik åt båda håll.
PeterSjöbergPO3Arbetskväll för att ställa iordning för att minska arbetet kvällen föreTrevligt bemötande till våra gäster uppskattades mkt.Bra väderEngagera de som är ansvariga tidigare för att dela upp jobbet, tänker då på de som är ansvariga för kiosk framförallt.
För att fixa grillar beställningar etc.
Hämta skyltarn m.m. från förrådet kan oxå delas upp på fler än en person.
Växelkassor som är anpassade efter prislistan.
Swishnummer direkt till Rally Sweden.
Förbjuda husbilar efter de smala vägarna, hänvisa till parkering nära E4:an.
Dela upp arbetet till andra funktionärer som inte jobbat hela veckan och hela dagen under rallyt att städa skicka tillbaka hämta staket m.m.JaMkt bra jobbat av alla inblandade… vilket engagemang!!
JensLarssonPO2Bra planering, träff i klubbstuganBra bemanning av entrén
Bra samarbete med parkering och kiosk hela dagen
Bra att många funktionärer även deltog 2022.Tidigt ute med informationHantera Swish eller kort på samtliga PO områden .
Vi hanterade Swish privat och fick krångla med kontanter på söndagen
Brister hos säkerhetspersonal, besökare för nära banan.
Mediapersonal, brister i parkering och Onyktra!
Extra hantering av Swishbetalningar som skulle omsättas i kontanter på söndagen.Med Swish och kort betalning även i kiosken skulle ge försäljningen ökaJaÖppna för Swish och kort betalning på hela rallyt!
Tydligare skyltning för skoteråkare
PärAnderssonSKOTERPacka skoterparkering i god tid. Och även publikplats.Få ordning på parkeringen så att skotrar kan komma in en väg och ut en annan väg.Sladda till skoterleden medan den fortfarande är mjuk efter all trafik.Packa publikplats och parkering tidigare. Bättre skyltat och förankrat hur bussen ska köraInte begära att vip besökarna ska gå över 2km på skoterleden. 500kr för att se sista körningen på lördagen känns för dyrt. Väldigt många skotrar ställde sig på andra ställen efter sträckan och kollade gratis.JaVart tog skoterförbud bredvid leden i närheten av sträckan vägen i år.?
ChristofferNordholmPO3Var fullbokad så jag var tyvärr inte med förutom info kvällenVi var något underbemannade, vi var fyra på pappret, tyvärr så valde en att inte jobba utan valde att vara med besökarna och roa sig med dem. Men en grupp med reserver som kan hoppa in vid sena avhopp. Kommunikation måste ordnas exempelvis Rakel som fungerar. Sen ett transport medel, ex skoter då vi har långa avstånd och parkering på väg, så att vi kan transportera oss snabbt.Det är bra att vi samlas efter och hjälps åt, då tid finns innan sträckan öppnasFantastiskt kul, längtar till nästa gång.Kommunikation och transport på po3JaFantastiska människor att arbeta med
HugoRönnbäckBUSSBra information innanAllt flöt på rätt smidigtJa
FörnamnEfternamnPå vilket område var du funktionär?Före rallydagenUnder rallydagenEfter rallydagenGenerelltFöre rallydagenUnder rallydagenEfter rallydagenGenerelltSkulle du ställa upp som funktionär även nästa år?Övriga synpunkter?